Kohta se syksykin on jo ohi…

Treeniä,treeniä ja lisää treeniä. Sitä kuuluu meijän elämään. Ollaan Camin kanssa jätetty kisailu ihan sivuun ja panostettu paljon treenaamiseen. Pitkä odottelu palkitaan, sillä Cami on oppinu (JA MINÄ :D) ihan mahottoman paljon. Käydään siis edelleen, varmasti jatketaan myös keväällä, treenaan Oreniusten Juhan kanssa. Hahaha Juha sanoo aina, et ”keskity, jalat käy koko ajan” ”Teis on ihan hirveesti potentiaalia, mut treenia vaan” hahah jep! 😀 Juha sanoi, et Cami ei maailman helpoin, ku on niin kiinni, mutta ohjaan sitä kuulema tosi hyvin 🙂 Jeee! Ite musta tuntuu sähläämiseltä välillä, mut kait se siitä.

Ollaan käyty muutamat epikset HSKH:lla; yksissä oltiin toisia (hävittiin vain 3-luokan bortsulle) ja toisissa epiksissä oltiin EKAT, jei, ainoo koirakko, joka alitti ihanneajan 😀 Meil ollu niin saamarin vaikee saada nollia, aina jotain sählään, mut nyt ku muutama tuli, ni tuntuuki et jes täst se putki lähtee (ehkä 🙂 ).

Messin kans ollaan nyt alotettu kans agility-perusteet siis 😀 Aivan mahtava! Hypyt menee aivan luonnostaan ja nopeesti yhdisti ”hyppy”-sanan niihin. Nyt vedetään kolmen sarjoja. Pian alan kokeileen jo ohjaustekniikoita, kuten valssit ja jaakotukset jne. Putki pelotti tietty aluks, mutta EILEN, siis niin nopee yhdisti jo ”putki”-sanan. Nyt juoksee hulluna putkeen, ku näytän ja toistan käskyä 😀 Meil oli kolmen esteen sarja ja vähän eteempäin oli putki (en vielä yhdistäny treeneissä putkea esteisiin), johon jo luonnostaan lähti hakemaan. Wau!

Ollaan otettu tyttöjen kanssa Tokoakin. Messillä sivulle-tulot, makaamista, luoksetuloa ja noudonalkeita oon ottanu. Camilla seuraamista, jääviä ja luoksetuloa. Hmm…En tiiä millon saadaan Camin kaa mitään kokeita aikaseks, musta vaan tuntuu et agi-puoli on sillä niin paljon vahvempi, ku muaki kiinnostaa sen kaa enemmän se. No joku päivä sit kai.

Mun oli tarkotus ilmottaa Cami Messariin, mut niin jäätävillä hinnoilla ja opiskelijabudjetilla jäi väliin. Kyl noit tulee…Messi ja Cami kävi rokotuksissa viime viikolla, molemmat sai rokotteet kuntoon. Tytöt nii erilaisia: Cami painautu muhun ku hullu ja katto lääkäriä ”et apua mitä sä heilut sen piikin kaa” ja Messi-rämäpää ei ees huomannu piikkejä. Se vaan hikotteli ja kateli ympärilleen 😀

Vielä muutamia kuvia meijän syyslenkeiltä:

Sipoon pelloilla

 

 

 

 

Kurmuutusta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Yksi kommentti artikkelissa “Kohta se syksykin on jo ohi…

  1. Niin ihania pikku mussukoita 🙂 Tai siis isoja jo! Ihhh ❤ Kauhee koira kuume, voi ei. Mutta nyt reissujen jalkeen sitten mulle kanssa koira hoitoon. Ja eilen olin jo vahan Harrya kouluttamassa. Siina vasta hullu koira, ei osaa antaa palloa eika kavella remmissa. Hohhoijaa 🙂 oikea aussi koira!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s