Messi treenailee

JES JES ja JES! 🙂 Vihdoin yks Messin kummituksista Alilityssä on taltutettu, nimittäin PUOMI! Oon tuskaillut, ku neiti pelkää sinne menoa. Meijän seuran puomi on vielä extra pelottava, koska se hieman huojuu ja heiluu. Keskiviikkona lähdin koirien kanssa treenaa ja päätin, et nyt saamari se puomihan mennään. Olen jättänyt nimittäin sen kokonaan sivuun. A:n kanssa ei ole ongelmia, mut puomi, kepit ja keinu on ollu työn alla. Otin Messin kanssa ihan perus ratatreenejä muutamalla esteellä. Sitte siirryttiin puomiin. Laitoin namia ihan 10 cm välein koko puomille ja sitte pallon sinne loppuun, huippupalkaksi.

Alku hyvä. Messi kiipeää kyllä, mutta ku huomaa, että ylhäällä ollaan niin haluaa pois, ku pelottaa 😉 Nyt olin päättäny olla hermostumatta ja pakottamatta, vaan ”salamyhäsesti” pitää Messi puomilla. Toistelin ”kiikii” sanaa ja näytin missä seuraava nami oli. Rapsuttelin välillä, ku Meme alko läähätteleen ja katteleen muualla (TAHTOO POIS-ilmeellä). Ja JES, se autto, sillä neiti rauhottu ja keskittyi taas eteen menoon. Hieno alas tulo ja pallo palkka! Hullut kehut, ja kohta uudestaan. Ei tarvinnu enää toistella namin kansa, koska onhan se pallo paljon siistimpi homma. Oon niin helpottunu, nyt vaan keinu ja kepit, ni päästään kisoihinki haha!

Sunnuntaina ajattelin mennä treenaa ja nyt yhdistää muutaman hypyn puomin kanssa ja pikkuhiljaa ottaa sitä rataan mukaan. Camin kanssa perus hommia treenattiin. Kontakteissa hieman varastaa, eli niitä treenattiin. Camiin olen tosi tyytyväinen. Nyt pitää laittaa viestia Ruotsin agilityliittoon, että riittääkö, että koirat on rekisteröity Suomessa vai mitä muuta pitää tehdä. Luin nimittäin niiden sivuilta, et pitää ulkomaalaiset koirat jotenki rekisteröidä, mut en tiiä. Kisahalu KOVA! 😀

Lenkeillä ollaan käyty uudessa paikassa, jonne meiltä ajaa 5 min. Ratsastustallit vieressä. Camia ei vierestä tallustavat hevoset häiritse, ku oon joskus käyny ratsastaa niin Cami juossut vierellä. Mutta MEME, sehän oli järkyttynyt hevosista! 😀 Muutaman totuttelukerran jälkeen on sekin tajunnu, et ne on ihan ok, eikä niille tartte pöristä karvat pörröllä 🙂 Pellolla on pupuja ja peuroja, joita on tietty kiva ajaa takaa, haha, anteeks. Mut huudolla tulee koirat takas ja sitte jatketaan matkaa peltojen läpi metsään.

Muutama kuva aamu/ilta lenkeiltä:

Kullaberg - luonnonsuojelualue

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s