Agiliitoa uudessa seurassa!

Päästiin vihdoin treenaamaan uudessa seurassa, Råådalen Brukshundsklubb:ssa. Keskiviikkona juoksin koirien kanssa, Jani vahvistuksena ensimmäisinn epävirallisiin kisoihin Råådaaleniin, harmi vaan, että pienen osallistujamäärän takia pidettiin vaan treenit (satoi ja tuuli aikalailla). No treenitki oli kiva pitää! 🙂

Messi veteli Janin kanssa toisessa päässä isoa kenttää (en tiiä mitä treenasivat, mut patukkaa ainakin repivät 🙂 )Niin ihana päästä Campan kans taas treenaan. Se oli AIVAN into piukkana ja haukahteli kimeästi ku näki agiesteet 😀 Otettiin ihan perusrataa ja hyvin meni, Cami irtoo esteille, putkiin ja kepeille nykyään hyvin. Joku fiba meijän takaaleikkauksissa on, tai siis en osaa ite jotenkaan ajoittaa omaa menoa, et Cami pääsis edestä ja sitte usein tulee pieni ”no kumpi menee eka” -sähläys. Muuten ei valittamista meijän menossa.

Kattelin niiden ruotsalaisten menoa hyvin arvioivalla silmällä, haha! Huomasin, että ne vetää ainakin ihan sikana, persjättöja ja TODELLA harvoin esim. perusvalsseja ja koira jäikin usein selän taakse. Koirat irtoo kaikilla kyllä tosi hyvin. Niin ja takaaleikkauksiakin tekee mun mielestä paljon. Kaikki otti mut tosi hyvin vastaan ja oli ihan innoissaan, et tuli suomalainen 🙂 Yks vanhempi mies alko heti puhuun mulle outoa englantia, kuuntelin hetken ja tokaisin ystävällisesti, että puhun kyllä ruotsia hahah! 😀 Hauskaa! Hyvät treenit, hyvä mieli.

Tänään lähettiin Camin ja Messin kanssa puoli 10 treenamaan, täällä AIVAN ihana syyspäivä tänään, aurinko paistaa ja sellai pikku kylmä, just ihana! 🙂 Meiltä ajaa siis Råådaaleniin noin 11 min, eli ei paha. Koirat juoksenteli kahestaan nurmikentällä, sillä aikaa ku väsäilin jotain treeniradan pätkiä. Ekana sai tulla blondiini. Camille otin esteille lähettämistä hieman kauempaa ja ite jo liikuin eteempäin, onnistu. Kontaktit Campan kaa hyvät, mut puomilla joskus jää hieman himmaamaan alastulolla, se pitäis saada nopeemmaks. Kepit tosi hyvät, sain hienosti jätätettyä sitä jo siten, et ite lähdin seuraavalle esteelle pikku hiljaa sivusuunnassa 🙂 No problemos!

Messi neiti sitten, Memelle otin alkuun hyvin perus hyppy-hyppy-putki ja eri vienneillä. Messin kanssa jotenki esteiden lukeminen välillä rassaa, se saattaa kiertää esteen vaikka ihan edessä, arrgh, treeniä! Kontakteja otettiin, lähinnä puomilla alastuloa ja ”koske” -käskyä ja A otettiin kokonaan. Messin kanssa joutuu tekemään tosi paljon enemmän töitä kun Camin kaa sillon alkuun, jotenki Cami hoksaa nopeemmin asiat ja Messillä saattaa mennä aika kauanki. Messi tarvitsee tosi paljon toistoja, (joka tietenki onki kaikki kaikessa treenaamisessa!) mut toisaalta sitte ku se oivaltaa ni on oikein liekeissä! 😀 Messi on vahva ja nopee.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Huom! Yritin yksin saada kuvaa treenin tiimellyksestä! 🙂

Lähdettiinki sitte kotiimpäin kun alko tulla muitakin innokaita treenaajia. JES, että pääsee nyt täälläkin treenaamaan. Nyt talviaikana Råådalenissa kisaavat koirakot pääsevät hallitreeneihin jonne tietty mäki änkeen ja sitte ei muuta ku kisaamaan, meillä yks 0 saamatta, ennen 3-luokkaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s