Kilpailuja

Oltiin tosiaan tuolla Doggy Professional Agility Cupissa ja kaameta. Mun ohjaus oli jotenki hyvon hermostunutta, en tiiä miksi ja radatki siis sen mukaiset. Kaks starttia ja molemmista olis pitäny saada tulos, että olis voitu arvioida kokonaisuus. Meidän ekalta radalta 10 virhepistettä, kepeille vienti hassu kulma heti säkin jälkeen ja sitte esteelle kielto. Toka rata jo parempi oma ohjaus, mutta esteiden väliltä Cami oli jo putken kiinnittäny ja hujahti sinne, Hylly. No eipä meitä sitte voitu arvostella ku vaan yksi tulos. Mutta kiva kokemus 🙂

Tässä Hylly-rata.

Viime viikonloppuna kävästiin Söderåsenissa kisaamassa, noin 30 min meiltä. Täällä Ruotsissa kaikki kisat kesäisin nurmikkokentillä (ihan pepusta) eli kun sade sitte loppu ennen meidän ekaa rataa, niin voi vaan kuvitella kuinka liukas se oli! Ja mullahan ei ollut niitä nappiksiakaan eli jouduin hissutella koko ajan etten kaadu. Hypäin lopussa huomasinki, että putken jälkeen ei mitään mahkuja juosta ja Cami juoksikin mun väärälle puolelle, enkä enää saanu pelastettua tilannetta. Cami hyppäs esteen väärin päin ja Hylly.

Toinen rata oliki agility rata ja siinä nurmikko oli kuivunu, ONNEKSI! Rataan tutustumisessa päätin antaa Camille luottoa ja ite vaan liikkua eteenpäin. Eli turhat valssit pois ja niin poispäin. Vuosoa odotellessa päätin, et nyt hemmetti tehään töitä ja saadaan se 0:lla! Ja sehän kannatti! Oikein onnistunu ratasuoritus meiltä, 1-sija ja ainoo, joka alitti radan alle ihanneajan. 16 lähtijästä noin 10 diskaantu.

Tässä tämä voitto-agirata:)

Ensi viikon lauantaina mennään Malmöön kisaamaan!

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s