Ensimmäiset kisat Ruotsissa!

Treenailtu on Camin ja Messin kanssa kovasti! Ollaan löydetty ihan sika kivoja treenikavereita meidän seurasta! 🙂 Tytöillä on on rotuina: bortsu, pitkäkarvainen collie, pumi x2, ranskan bulldoggi x2 ja mulla pöljä belgi x2 😀 Huippu kiva ryhmä. Tehdään aina erilaisia radn pätkiä ja sitte niitä mennään.

No niin aiheeseen. Oltiin näiden tyttöjen kanssa kisaamassa tänään, tosin moni niistä 1. luokassa. Ruotsissa pitää saada 3 0:llaa agi JA 3 0:llaa hyppy joka ikisessä luokassa ennen kuin pääsee seuraavaan luokkaan. Ja tilanne voi olla esim. niin, että oot agi nollat saanu jo kasaan ja kisaat 3-luokassa agi:ssa, mutta 2-luokassa hypyssä??!! Outo järjestelmä.

Olin hypärillä ja agilla. Hyppyrata tosi helppo, mutt kepeiltä tultaessa sattui mulle joku kamala black out ja ohjasin väärän esteen! 😦 Muuten olis ollu 0-suoritus meillä!

Agi- rata oli yllättävän haastava! Joutu juosta ihan sikana ja ohjata TODELLA tarkkaan 🙂 Lähtiöitä oli 21 ja minä vika. Vain yksi sai loppujen lopuski 0-radan. Mulla oli koko ajan hyvä meininki, mutta lopussa Camin tassu käväsi ikävästi puomilla ja siitä hylly, HARMITTAAA!!!!!

Mietin kauan tota lopun ohjaamista ja, että ehtisin, mutta olis pitäny vielä tiukemmin ottaa cami siitä puomin vierestä. Videolla näkyy toi!

Ensi kerralla kisataan toukokuun lopulla, JES! 😀

Kotona kaksi väsynyttä:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s