Kuulumisia

Täällä treenaillaan ja ulkoillaan 🙂 Ollaan siis tää talviaika käyty tyttöjen kanssa sellaisessa paikassa kuin Ekeby, joka on noin 20 min meiltä. Ihan maalaisseutua, ihanat maastot etc. Meidän seura, Råådalensbrukshundsklubb, vuokraa sellaista maneesia. Parin viikon päästä päästään meidän omaan paikkaan (meiltä noin 10-15 min autolla) treenaan, siellä tosin nurtsikenttä, joka ei niinkään mun lemppari :/ Mutta ihanaa, sillä säät on NIIN keväiset, +15 ja aurinko porottaa, parhaimmillaan 🙂 Rakastan näitä Helsingborgin ulkoilumaastoja! Meiltä kävelee metsään 15 min. ja autolla kun hurauttaa 5 min vähän pidemmälle, niin vaan talleja ja maata, maata ja maata 🙂 Koirat rakastaa!

Treenit on mennyt tosi kivasti. Camia opetan koko ajan enemmän ja enemmän irtoomaan. Kontakteja nyt aina hiotaan. Campan kohdalla mulla ei oikeestaan mitään muuta ”korjattavaa”/ kerrottavaa 🙂 Muutenki täälläpäin tää agitaso ei ole hurja 😦 Eli noi yhteisyreenit mulle ja Camille on vähän ”turhia”, mutta sitte on tehny omia variaatioita radoilla ja ajatellu et ainakin pääsee liikkuu sun muuta 🙂 Messille ne on sitte taas hyviä alkeisratoja unohtamatta ”haastavampia tekniikka-treenejä.
Rakastan näitä Helsingborgin ulkoilumaastoja!

Messi ”Memen” kanssa treenaillaan perus hyppy-hommia, lähetyksiä, kontakteja, keppejä etc. Puomi ja keinu meillä edelleen pelottavat, AARRGGGGHHH! Se meidän puomi vähän heiluu, mikä pelottaa Memeä siellä korkeella. Kepit menee ohjureiden kanssa. Vai mitkä ovatkaan nimeltä. Meme on saanut nyt enemmän vauhtia ja varmuutta, MUTTA sillai tosi herkkä jos en niin tarkkaan ohjaa esteelle.

Kisat aloitan vasta kun oon aivan valmis 🙂 Yritän olla stressaamasta sitä, et ”no pitäishän meijän jo kisata”, koska muuten en saa mitään aikaseks. Hiljaa hyvä tulee. Ja oppijana Messi on hieman ”hitaampi” 😀 😀

Suomeen ollaan tulossa juhannuksen aikana ja ollaanki sitten noin 3-4 vko. Erkkari tulee sillai just, kun ollaan jo sieltä lähetty, et katsotaan nyt jos tulisinki viikoksi tänne töihin tai jtn ja lentäisin takaisin Suomeen ja sitte tullaan porukalla autolla yli. Noh, täytyy kattoo!

Tässä vähän videota tyttöjen treenistä:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s